Primera acció pública de Super-Vivienda Terrassa!

Aquest matí han aparegut a diferents indrets de Terrassa uns missatges de SuperVivienda! Saps quin és el cost mitjà d’un pis de 30 m2 a la nostra ciutat? Mentre paguem una hipoteca eterna, saps quants habitatges abandonats hi ha a Terrassa? Saps quin és el crit de guerra de molts ciutadans/es davant dels abusos que s’estan cometent davant d’un dret com el de l’habitatge?....Tatxan tatxan...la resposta a aquestes preguntes les trobaràs a les següents imatges!!

SuperVivienda Terrassa és una persona com qualsevol altre a la nostra ciutat. Però ha dit prou. No troba un pis que pugui pagar amb el seu sou precari. Les condicions que s’imposen per accedir a un habitatge de protecció oficial són gairebé per privilegiats. Per si no fos prou, els preus es troben pels núvols, i la quantitat d’habitatges sortejats és ínfim comparat amb els centenars de ciutadans que els sol·liciten.

Si el mercat no garanteix l’accés a un dret fonamental com hauria de ser el de l’habitatge i els nostres governants es desentenen d’aquest problema que afecta a la majoria de les persones... supervivenditza’t!!
















Supervivienda ha decidit sortir de l’anonimat. Trobar-se amb tots aquells i aquelles que pateixen el mateix problema i volen capgirar aquesta situació. Així que no et perdis la sentada per fer efectiu el dret a un habitatge digne el proper 28 de setembre de 2007, 20h, al Raval de Montserrat, davant de l’Ajuntament. Després de les eleccions, ara cal que ens escoltin!!

Propera aparició de SuperVivienda a Terrassa... 28 de juny!!















"Pis 30 m2: 180.000 euros. 20 anys del meu sou. Supervivienda!"
"Pagar este precio por un piso? Pues va a ser que no!"
"Terrassa, que pasa, que no tenemos casa!". 8000 viviendas vacías"


No hay comentarios: