Primera asseguda pel dret a un habitatge digne a Terrassa

En breu us explicarem com ha anat la sentada, amb videos textos... de moment podeu mirar aqui quatre fotos:
http://www.flickr.com/photos/9423011@N05/tags/sentada092007/show/

DIJOUS 27 DE SETEMBRE a les 20h davant de l'AJUNTAMENT


  • Si no pots pagar els preus abusius que et demanen...
  • Perquè els pisos de protecció oficial són insuficients i inaccesibles per la majoria dels ciutadans/es..
  • Si no vols dedicar més del 60% del sou a una hipoteca que ens ofega..
  • Perquè s'està incomplint un dret fonamental..

HA ARRIBAT L'HORA DE QUE ENS ESCOLTIN!
Porta el teu cartell, disfressa, hi haurà música en directe....

CLIKA AQUÍ PER VEURE LA PRESENTACIÓ POWER POINT

NO TE LA PERDIS!!
PASSA-HO!!


PD: Els veïns del barri de Montserrat ja han confirmat la seva assistencia! (mira-ho enels videos de l'esquerra) Si no vens només hi faltaràs tu!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola a tothom!
Vull aportar una idea que he tingut arrel de mirar aquesta web i ser conscient de que el problema de la vivenda és insostenible. Es tracta d'un boicot al sector immobiliari.
Tal i com vaig sentir per la radio fa uns dies, s'estima que una pila de franquícies d'immobiliàries (les més petites) hauran de plegar perquè la situació s'està començant a estancar (amb la pujada d'interessos la gent no pot pagar els mateixos preus, i ja no es ven com fins ara). De la mateixa manera, conec cassos de professionals de la construcció que comencen a tenir seriosos problemes (els més petits evidentment). Això em fa pensar que el sector està en un moment en el que ENS NECESSITA MÉS QUE MAI.
Doncs bé, si ara és el moment en el que el sector immobiliari (els polítics no són més que titelles i no crec que puguin fer màgia, per tant, a ells, fora d'insultar-los per mentiders, no els pressionaria) necessita reactivar la venda de vivendes, ara és el moment de convocar el “mes sense canviar d'habitatge”.
És a dir, si logréssim que durant un mes ningú comprés un habitatge ni tampoc no anés a viure de lloguer, les immobiliàries rebrien un cop molt fort. No cal dir que si es pogués fer dos mesos l'any, p.e. el gener i el juliol, el cop seria magnífic.
Per als que han d'accedir a canviar de vivenda, posposar el canvi durant un mes és una molèstia, però per als qui viuen de vendre i llogar vivendes, estar un mes sense ingressar res és un bon problema (fins i tot per a les immobiliàries més grosses).
Si pressionem les immobiliàries d'una forma ferma i continuada, hauran de repensar com fer-ho per a vendre més pisos. En el cas dels cotxes, moltes cases ja regalen l'assegurança del primer any (la crisi de venda de cotxes també està relacionat amb el preu actual de la vivenda). Ells també s'hauran d'espavilar.
Haig de dir que des de fa 3 anys, jo ja tinc una vivenda digna gràcies a que la família (a qui vaig comprar-la) va fer un esforç impagable perquè ho pogués aconseguir. Per tant, m'és molt fàcil donar idees, però una cosa no treu l'altra.
Bé, és una idea, a veure si entre tots aconseguim que les coses es posin al seu lloc.
A reveure!

Joaquim

Anónimo dijo...

Si els polítics no fan la feina que els pertoca, llavors hauran d'escoltar-nos!. Estic fart d'haver de pagar el lloguer cada mes, quan la feines que tinc són totes temporals. Proposo pagar el lloguer amb la mateixa flexibilitat que els treballs que tenim!!

Anónimo dijo...

Hola a tots, crec que esta molt bé aquesta iniciativa, si tothom fiquessim una mica de la nostra part, podriem fer molt mes!

Espero poder assistir

I enrecordeu-vos, com que som molts, amb una mica de cadascu podem fer molt

Jordi